Centralni diagnostični in podatkovni sistem

  • visokotehnološka rešitev
  • videokonferenčna povezava s servisnim inženirjem
  • natančen analitični pristop s podatki shranjenimi v oblaku
  • bistveno večja zanesljivost postavljanja diagnoz
  • nižji stroški vzdrževanja na dolgi rok

V podjetju Zelene energije smo na osnovi štirih desetletij izkušenj na področju hladilnih, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov skupaj z najbolj podkovanimi strokovnjaki razvili centralni diagnostični in podatkovni sistem (CDPS).

Ta visokotehnološka rešitev našim serviserjem med delom omogoča neposredno aktivno povezanost z našim nadzornim centrom, preko katerega se videokonferenčno izvaja podpora in supervizija s strani servisnih inženirjev, ki razpolagajo z vso potrebno dokumentacijo in celotno bazo znanja.

Za posamezno opremo skozi njeno celotno življenjsko obdobje zbiramo vse podatke in uporabne vrednosti, ki jih hranimo v oblaku, CDPS pa nam na osnovi tega omogoča natančen analitični pristop.

Skupek vseh navedenih lastnosti nam zagotavlja bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz, to pa odločilno prispeva k učinkovitejši in hitrejši odpravi napak ter nižjim stroškom vzdrževanja na dolgi rok.

Hkrati pa je centralna diagnostika ključni temelj zanesljive celostne podpore, na osnovi katerega vam nudimo najbolj kvalitetno vzdrževanje in servisiranje opreme ter sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev. Naj vaše naprave služijo svojemu namenu.

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.