Hoteli

fleksibilna izvedba del prilagojena zasedenosti in nivojem sob

  • popolna prilagoditev standardu hotela
  • fleksibilna izvedba del glede na zasedenost in različne nivoje sob
  • za vaše goste povsem nemoteča izvedba vseh storitev

Prepričani smo, da je vaš zelo pomemben cilj dobro počutje gostov med bivanjem pri vas. K temu pomembno prispevajo tudi prezračevanje, ustrezna temperatura in vlažnost prostorov.

Naši digitalni kontrolni seznami nam omogočajo popolno prilagoditev vzdrževalnih storitev glede na standard hotela in vaša razpoložljiva sredstva. Velik poudarek dajemo fleksibilnosti storitev, zato lahko ustrežemo še tako zahtevnim željam. Vsa dela bomo opravili tako, da bodo povsem nemoteča za vaše goste, saj je izvedba naših storitev povsem diskretna in čista. Po zaslugi digitalnih kontrolnih seznamov vam omogočamo povsem fleksibilno izvedbo del glede na zasedenost in različne nivoje sob.

Po zaslugi visokotehnološkega centralnega diagnostičnega sistema z usposobljenimi strokovnjaki v primeru okvar zagotavljamo bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz. Hkrati pa nam centralna diagnostika omogoča celostno podporo servisiranja opreme in sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev.

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.