IT centri

najvišja stopnja zanesljivosti 24/7 in natančna analitika

  • povsem prilagojeni digitalni kontrolni seznami rednih vzdrževanj
  • najvišja stopnja zanesljivosti delovanja opreme in sistemov
  • analitično spremljanje vzdrževanj in ostalih podatkov shranjenih v oblaku
  • zagotovljen odzivni čas krajši od dveh ur

Zavedamo se, da je zanesljivost delovanja hladilnih, ogrevalnih ali prezračevalnih sistemov ključnega pomena za optimalen potek vseh vaših procesov in storitev. Zato smo glede na specifiko vaše dejavnosti in na osnovi bogatih izkušenj pripravili povsem prilagojene digitalne kontrolne sezname rednih vzdrževalnih opravil. Z njimi vam zagotavljamo najvišjo stopnjo zanesljivosti delovanja opreme in sistemov, hkrati pa vam s tem omogočamo kontinuirano stopnjo kakovosti izvedbe tudi na dolgi rok. Prav tako vam po zaslugi naših digitalnih kontrolnih seznamov zagotavljamo natančno analitično spremljavo opreme skozi njeno celotno življenjsko obdobje ter nadzor nad posameznimi procesi in storitvami.

Po zaslugi visokotehnološkega centralnega diagnostičnega sistema z usposobljenimi strokovnjaki v primeru okvar zagotavljamo bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz. Hkrati pa nam centralna diagnostika omogoča celostno podporo servisiranja opreme in sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev. Z našo številčno ekipo strokovnjakov vam 24 ur na dan in 7 dni v tednu zagotavljamo odzivni čas krajši od dveh ur.

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.