Izobraževalne ustanove

popolna prilagoditev vsakemu uporabniku s posebnim higienskim pristopom

  • skrb za zdravje otrok in zaposlenih
  • povsem personaliziran pristop glede na potrebe in želje
  • visokoučinkovite dezinfekcije in ostale higienske storitve

V izobraževalnih ustanovah se zaradi velikega števila različnih prostorov pojavljajo zelo različne potrebe uporabnikov, ki jih je doslej bilo v praksi težko usklajevati. Naši digitalni kontrolni seznami nam omogočajo različno obravnavo vsakega prostora posebej, zato vsakemu uporabniku zagotavljamo povsem personaliziran pristop za opravljanje rednih vzdrževalnih opravil. Velik poudarek dajemo fleksibilnosti storitev, zato lahko ustrežemo še tako zahtevnim željam.

Prezračevanje, ustrezna temperatura in vlažnost so dejavniki, ki pomembno vplivajo na zdravje in dobro počutje, da lahko izobraževalni proces optimalno poteka. Zato v skrbi za zdravje otrok in vseh zaposlenih v okviru rednih vzdrževanj izvajamo tudi visokoučinkovite dezinfekcije ter širok nabor ostalih higienskih storitev, s katerimi pomembno prispevamo k preprečevanju pojava sindroma bolnih stavb. Izvedba naših storitev je povsem diskretna in čista.

Po zaslugi visokotehnološkega centralnega diagnostičnega sistema z usposobljenimi strokovnjaki v primeru okvar zagotavljamo bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz. Hkrati pa nam centralna diagnostika omogoča celostno podporo servisiranja opreme in sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev.

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.