Trgovine

kratkoročno in dolgoročno najugodnejša rešitev

  • vsa dela povsem nemoteča za vaš prodajni proces
  • kratkoročno in dolgoročno najugodnejše vzdrževanje
  • bistveno večja zanesljivost postavljanja diagnoz

Ker se zavedamo, da želite vašim strankam nenehno nuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo, smo naš način opravljanja vzdrževalnih in servisnih storitev povsem prilagodili vašim potrebam. Zato bomo vsa dela opravili tako, da bodo povsem nemoteča za vaš prodajni proces, prav tako pa vam omogočamo tudi možnost izvedbe storitev izven vašega delovnega časa.

Za trgovine in trgovske centre smo glede na specifiko vaše dejavnosti in na osnovi štirih desetletij izkušenj pripravili povsem prilagojen kontrolni seznam rednih vzdrževalnih opravil, s katerim vam tako kratkoročno, kot tudi dolgoročno, zagotavljamo najugodnejše vzdrževanje. S številčno ekipo strokovnjakov zagotavljamo celovito geografsko pokritost in izvajamo naše storitve po vsej Sloveniji.

Po zaslugi visokotehnološkega centralnega diagnostičnega sistema z usposobljenimi strokovnjaki v primeru okvar zagotavljamo bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz. Hkrati pa nam centralna diagnostika omogoča celostno podporo servisiranja opreme in sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev.

 

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.