Poslovni prostori

povsem personaliziran pristop za vsakega uporabnika

  • za vsak prostor povsem prilagojena obravnava
  • višja produktivnost zaposlenih v kvalitetnih delovnih pogojih
  • visokoučinkovite dezinfekcije in širok nabor ostalih higienskih storitev

V poslovnih stavbah, kjer imajo prostore različni uporabniki, se pojavljajo tudi različne potrebe, ki jih je doslej bilo v praksi težko usklajevati. Naši digitalni kontrolni seznami nam omogočajo različno obravnavo vsakega prostora posebej, zato vsakemu uporabniku zagotavljamo povsem personaliziran pristop za opravljanje rednih vzdrževalnih opravil. Velik poudarek dajemo fleksibilnosti naših storitev, zato lahko ustrežemo še tako zahtevnim željam.

Prezračevanje, ustrezna temperatura in vlažnost so dejavniki, ki pomembno vplivajo na zdravje in dobro počutje uporabnikov, kvalitetni delovni pogoji pa posledično zvišujejo produktivnost zaposlenih. Zato v okviru rednih vzdrževanj izvajamo tudi visokoučinkovite dezinfekcije in širok nabor ostalih higienskih storitev, s katerimi pomembno prispevamo k preprečevanju pojava sindroma bolnih stavb. Izvedba naših storitev je povsem diskretna in čista.

Po zaslugi visokotehnološkega centralnega diagnostičnega in podatkovnega sistema z usposobljenimi strokovnjaki v primeru okvar zagotavljamo bistveno večjo zanesljivost postavljanja diagnoz. Hkrati pa nam centralna diagnostika omogoča celostno podporo servisiranja opreme in sistemov vseh uveljavljenih proizvajalcev.

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.