Preventivni servisi naprav hišne tehnike – ogrevanje, hlajenje, prezračevanje

Naprave, ki sodijo med hišno tehniko so namenjene ustvarjanju in vzdrževanju normalnih bivalnih in delovnih klimatskih pogojev v zaprtih prostorih, bodisi so to ustrezne temperature ali potreba po svežem zraku. Prostorski klimatski parametri ter učinkovitost sistemov so določeni z državnimi pravilniki in zakonodajo.  

Preventivni vzdrževalni servis se izvaja ravno z namenom trajnega zagotavljanja primarno zasnovanih funkcij in učinkovitosti naprav. Dodatno lastnikom opreme omogoča lažje načrtovanje stroškov in investicijskih vzdrževanj, ter zmanjšuje tveganja za nepredvidene in neželene izpade funkcij in stroškov.

Nivo in obseg preventivnih servisov prikrojimo željam in potrebam posameznih naročnikov. Pomembni faktorji, ki vplivajo na obliko pristopa so tudi funkcijski namen naprav, način uporabe, okolje v katerem se oprema nahaja, stanje in starosti opreme. 

 

Zelene energije d.o.o.

Naše dolgoletne izkušnje v povezavi z najsodobnejšo tehnologijo so zagotovilo za najbolj kakovostne in transparentne storitve ter učinkovito prihodnost.

Zelene energije d.o.o. © 2021. Vse pravice pridržane.